top of page
LOGO TR.Playground 14-10-2019 schets-03.

Soul Mission * Life Vision

Start the discovery to unlock the power of your personal compass.

Finding direction in life

In een wereld met eindeloze mogelijkheden kan het een uitdaging zijn om de juiste keuzes te maken. Op de kruispunt en die je elke dag tegenkomt, is het niet altijd duidelijk hoe je de juiste richting kiest en dat te doen wat echt belangrijk is. 

In deze workshop leer je bewuste keuzes te maken en je rol als leider van je eigen leven te pakken. Door middel van actieve oefeningen helpt de Soul Mission workshop je te ontdekken wat echt belangrijk voor je is, kansen te ontdekken en duidelijkheid te krijgen over de stappen die je kunt zetten om die kansen te verzilveren. Ga met vertrouwen vooruit en claim je persoonlijke leiderschapsrol.

Introduce the webinar hosts by highlighting their career background or professional history. Just click “Edit Text” or double click the Text Box to add your own content.

Soul Mission - Life Vision

Een Soul Mission is het beste uit te leggen als je eigen waakvlam die oneindig bijblijft. Dit kun je gebruiken als referentie bij het nemen van beslissingen in het dagelijks leven. Omdat het om jou draait, beperkt het zich niet tot je studie of beroep, geld of relaties, het is jouw persoonlijke vonk voor je dagelijkse praktijk. Tijdens de workshop vind je informatie op intuïtief niveau en gebruik je die om een plan te maken met praktische stappen voor het dagelijks leven. Hiermee kun je werken aan je life vision

De dagen zullen gestructureerd zijn met op ervaring gerichte oefeningen en persoonlijke ontdekkingstijd. De oefeningen kunnen bestaan uit een reeks vragen rond een bepaald onderwerp, geleide meditatie, maar ook uit gesprekken met de groep of in koppels. Alle verzamelde informatie die je voelt hoort of ziet zal bijdragen als bouwstenen aan jouw persoonlijke Soul Mission en Life Vision.

Aan het einde van deze vier dagen heb je een duidelijk beeld van wat echt belangrijk voor je is. Hierdoor kun je met een  stevige basis alle noodzakelijke keuzes in het leven maken.

Op 17 april bieden we een gratis webinar aan om je een voorproefje te geven van wat je kunt verwachten tijdens de 4-daagse workshop. Klik op onderstaande knop voor de details en om u aan te melden

 
BIjkomende voordelen

Na afronding van deze training krijg je de mogelijkheid om deel uit te maken van de wereldwijde Transformational Presence Community. Door kostenloos in te schrijven, krijg je toegang tot gratis en betaalde evenementen, zowel persoonlijk als online. Tijdens deze evenementen kunnen deelnemers nieuwe oefeningen leren, inzichten opdoen,  je zintuigen prikkelen en je aansluiten bij een netwerk van gelijkgestemde mensen.

Deze evenementen bestaan uit maandelijkse community-calls waar je een reeks beproefde tools kunt ervaren. Ieder trimester krijg je de kans om deel te nemen aan een boeiend webinar van 4 uur, telkens gericht op specifieke thema’s die jouw groei en ontwikkeling verder zullen versterken. Elke twee jaar vindt er een driedaags Global Gathering-evenement plaats, de volgende zal in 2025 in Zweden plaatsvinden.

schrijven op computer

Ja! Ik wil dit!

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je mee doen? klink dan hieronder op de button en vul het formulier in!

Klink

Cancelation policy

- 8 weeks in advance: 100% refund

- 4 weeks in advance: 50% refund

- less then 4 weeks in advance: no refund

Heb je nog vragen stuur dan een mail naar Vincent@transformationalplayground.com

bottom of page